Приложение ReSound Control

Това приложение е за слухови апарати от сериите ReSound Enya, ReSound Verso и ReSound Alera. Съвместимо е с всички телефони с Bluetooth. Можете дискретно да регулирате звука с няколко движения от екрана на телефона, без да докосвате ушите си. Може да ви е необходим ReSound Phone Clip +, за да се свържете с вашите слухови апарати.

Сменете програмите

Приложението ReSound Control ви позволява да превключвате програми на слуховите си апарати или да контролирате други устройства за стрийминг. Например, превключете към програма, предназначена за ресторанти, когато сте на вечеря, или изберете ReSound TV Streamer 2 като устройство за стрийминг, когато гледате любимите си телевизионни предавания и регулирайте силата на звука съответно, всичко от приложението. 

Поемете контрола върху безжичните си слухови апарати

Приложението ReSound Control е лесен и дискретен начин да се уверите, че можете да чуете най-доброто в различни настройки.

ReSound Phone Clip + е необходим за използване с приложението ReSound Control. Приложението е достъпно за iPhone®, iPod® или iPod touch® с iOS 7 или по-нова версия. Приложението е оптимизирано за iPhone 5. Предлага се и за смартфони с Android с версия 2.3.5 или по-нова (не всички смартфони с Android са съвместими).