Слухови апарати говорител в ухото (RIE)

Какво трябва да знаете за слуховите апарати с приемник в ухото?

По отношение на дизайна и естетиката, слуховите апарати говорител в ухото се носят зад ухото.

Обработеният звук се изпраща през практически невидими тръбички с кабел, като следват извивките на ухото в говорителите, които се поставят в ушните канали.

Сравнение между RIE и BTE слухови апарати

Слуховите апарати за приемник в ухото (RIE слухови апарати) и слуховите апарати зад ухото (слухови апарати BTE) седят зад ухото и имат тънка, обвита, прозрачна тръба, която върви към ушния канал. Този тип слухови апарати също имат фини разлики, които е важно да се имат предвид.

RIE слухови апарати

При слуховите апарати RIE приемникът, т.е. вашата система от високоговорители, се намира директно в ухото ви. Слуховите апарати RIE обикновено имат малък пластмасов или силиконов купол, покриващ приемника, който седи в ушния канал. Слуховите апарати RIE са подходящи за много видове загуба на слуха.

BTE слухови апарати

Слуховите апарати BTE помещават приемника в основната част на слуховия апарат. Слуховите апарати BTE могат да използват изработени по поръчка уши (слушалка) или куполи, които седят плътно в ухото ви, като осигуряват усилен звук и предотвратяват свистене. Слуховите апарати BTE обикновено са предпочитаното решение за хора с тежка до дълбока загуба на слуха, както и тези, податливи на ушни инфекции и натрупване на ушна кал.

10 причини, поради които слуховите апарати с приемник в ухото могат да бъдат идеални за вас:

  1. По-малък шанс за обратна връзка (свистене)
  2. Добър в усилването на високи височини на звука
  3. Да ви даде по-ясно, естествено качество на звука
  4. Малък, дискретен, лек и лесен за носене
  5. Непосредствено да се побере от специалист по слухопротезиране
  6. Многобройни микрофони помагат с най-добрите функции за слуха при шум
  7. Избор от много цветове, от изявени тонове до „смесени“ неутрални
  8. Приемниците, калъпите и куполите са сменяеми в слуховата клиника
  9. Опции за акумулаторен апарат RIE с удобни, преносими зарядни устройства
  10. Подходящ за много видове загуба на слуха

Други стилове на слухови апарати ReSound

Освен слуховите апарати RIE и слуховите апарати M & RIE, има и стилове зад ухото (BTE) и персонализирани слухови апарати „в ухото“, които са почти невидими.

Слухови апарати зад ухото

Лека, умерена, тежка или дълбока загуба на слуха, нашите слухови апарати BTE се предлагат в широк спектър от стилове, нива на мощност и възможности за свързване, за да отговарят на вашите индивидуални нужди.

Персонализирани слухови апарати

nvisible-in-Canal (IIC), Complete-in-Canal (CIC), In-the-Canal (ITC), In-the-Ear (ITE) и Mic-in-Helix - направени за измерване на ушите ви. Кой е вашият любим малък, интелигентен слухов апарат по поръчка?

Аксесоари за слухови апарати

Аксесоарите за слухови апарати за цифрови слухови апарати са малки, стилни и чудесни, когато се нуждаете от допълнителна помощ в определени ситуации на слушане: телевизионна лента, дистанционно управление, микрофони и др.