ReSound LiNX Quattro

• Директно поточно предаване от iOS и Android ™ устройства
• Най-модерното акумулаторно решение за слух в света

Характеристики,
които обогатяват живота ви

Изключителен звук

Говорете и слушайте с лекота, чувайки всичко с брилянтно качество на звука.

Пълен стрийминг

Предавайте директно в стерео от интелигентни устройства, дори до дискретни персонализирани слухови апарати.

Личен подход

Получавайте фина настройка от уюта на вашия дом.

Истинска надеждност

Продължавайте цял ден с най-дълготрайния акумулаторен апарат.

Яснота в най-фините детайли с повече слоеве на звука

Направете всеки момент от живота да звучи по-добре!

Иновативната технология на ReSound дава по-ясна реч и цялостно подобрения на звука и ще се радвате на по-богати изживяване през целия ден. От приготвяне на сутришното кафе до музиката на която се танцува вечер с по-голяма яснота и пълнота на звуците, любимите ви места стават по-привлекателни.

ПО-ЯСЕН ГОВОР

От години философията на ReSound е да доставя звуците на мозъка по начина, по който природата го е замислила. Тази нова технология улеснява приемането на реч и звуци от всяка една посока, без да се губи нищо от останалите звуци около вас. На оживената улица както и в пълния ресторант можете да чувате разговори и в същото време да чувате и другите звуци около вас. Където и да сте, чуваемостта е по-естественна и балансирана.

ПО-ПЪЛНИ ЗВУЦИ

Кристално ясен звук без изкривявания. С ReSound LiNX Quattro както слабите така и силните звуци са пълни и по-естествени. В тихите ситуации звуците са наистина тихи, а по-силните звуци са удобни, ясни и без изкривявания. Детският смях и високите нотки, както и ниските тонове в музиката са по-пълни и приятни. За слушане на музика, ReSound LiNX Quattro е предпочитан 95% от времето, в сравнение с други премиум слухови апарати.

НОМЕР ЕДНО ЗА ПОТОЧНОСТ

С ReSound LiNX Quattro можете да получавате стерео звук от всеки аудио източник – също и директно от вашите iOS и Android ™ устройства * без нужда от междинни устройства. С по-ясен, по-пълен и богат звук, можете да се насладите на фините детайли на музиката, прехвърляна директно към вашите слухови апарати. Всички модели от колекцията Resound LiNX Quattro, предлагат богато поточно изживяване, на практика от всеки аудио източник.

ДЖОБНА ПО РАЗМЕР МОЩНОСТ, КОЯТО НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПОДВЕДЕ

Най-дълготрайната батерия. За пълното зареждане на батериите са необходими само три часа, което ви осигурява 30 часа живот на батерията. Дори когато слушате телевизия или музика през 50% от времето, все още можете да се насладите на 24 часа живот на батерията. Ако бързате, 10 минути бързо зареждане гарантира 2.7 часа живот на батерията. Най-малката на пазара.

Контакти

Намерете най-близкият до вас офис