ReSound LiNX 3D

Чувате повече отколкото сте предполагали, че е възможно. ReSound LiNX 3D е най-новият и модерен цифров слухов апарат на ReSound. С LINX 3D ще можете по-добре да разпознавате говор в шумна среда и да чувате много повече от звуците около вас. Можете да използвате слуховите апарати като безжични слушалки. Ще имате ново измерение за контрол върху слуховите апарати, където и да се намирате.

Най-добрият наличен звук

Surround Sound от ReSound означава, че ще чувате звука от 360 градуса. Яма да е нужно да обръщате глава или да се позиционирате, за да чувате човека, който говори.

Технологията Spatial Sense дава ясно и естествено усещане за звуците около вас. В по-сложни за слушане ситуации Binaural Directionality III гарантира, че можете да се съсредоточите върху това, което искате, без да се откъсвате от заобикалящата ви среда. Обработката на звук копира работата на естественото ухо, за да направи речта по-ясна и да достави по-богат и жив звук.

* Прилага се само за продукти с функцията Binaural Directionality III.

Контролирайте слуховите си апарати от вашия смартфон​

Приложението ReSound Smart 3D ви позволява да увеличавате и намалявате силата на звука или да изберете настройка, предназначена за вашето местоположение, направо от вашия смартфон. Можете да персонализирате звука на слуховите апарати, за да работят по начина, по който искате.

Възможността да контролирате на слуховите апарати от телефон ги прави още по-дискретни. Не е нужно да посягате и да докоснете слуховия си апарат публично.

Приложението ReSound Smart 3D дори ви помага да намерите слуховите си апарати, ако забравите къде сте ги оставили.

Предавайте поточно звук директно от вашия iPhone към слуховия си апарат

ReSound LiNX 3D улеснява разговорите по телефона или използването на FaceTime. Можете да предавате поточно разговори от вашия iPhone директно към вашия интелигентен слухов апарат ReSound LiNX 3D.

Вашите слухови апарати действат като чифт безжични слушалки, така че можете да предавате музика директно от вашия iPhone към ReSound LiNX 3D.

Искате ли да се отпуснете с интересен филм или любимото си телевизионно предаване на вашия iPad? Предавайте диалога на речта директно към вашите слухов апарати ReSound LiNX 3D. Няма да пропуснете нито дума.

За потребители на Android

Ако сте потребител на Android, един обикновен аксесоар може да превърне вашите ReSound LINX 3D в чифт безжични слушалки. ReSound Phone Clip + може да накара вашия слухов апарат ReSound да работи като стерео слушалки с Bluetooth.

Променяйте настройките на слуховите си апарати, където и да се намирате

Въпреки че първоначалната настройка винаги се прави в слухопроезният център, вашият специалист по слухопротезиране може да актуализира настройките на вашия цифров слухов апарат, където и да се намирате.

Приложението ReSound Smart 3D ви позволява да споделите проблемите при слушане на дадено място, ако някога се случи да имате такива. Това означава, че вашият слухопротезист може да промени дистанционно настройките на слуховите апарати за това кокретно място.

Не искате да сменяте редовно батериите?

Акумулаторните слухови апарати ReSound LiNX 3D са удобен и рентабилен вариант. Получавате страхотно качество на звука, свързаност с любимите си устройства и допълнителната поддръжка на ReSound Assist през целия ден, без да е необходимо редовно да купувате батерии.Безжичните аксесоари правят ReSound LiNX 3D още по-мощен.

Нашата гама от безжични аксесоари увеличава чуваемостта ви на разстояние или в шумни ситуации. Използвайте ги, за да сте сигурни, че чувате всички около масата или говорещия в другия край на лекционната зала.

Цялата гама от звуци се предава дирекно в слуховите апарати. Можете дори да имате аксесоар, който предава телевизионния диалог до вашите слухови апарати, така че останалите хора в стаята да могат да гледат екрана с ниво на звука удобно за тях. Ако по това време получите телефонно обаждане, звукът от телевизора се заглушава и се връща автоматично, когато приключите разговора.

Изберете вашия стил и цвят

ReSound LiNX 3D се предлага в пълна гама от стилове и цветове. ReSound LiNX 3D се предлага като ивндивидуални, изработени по отпечатък от ухото и зад ухото – каквато и форма и цвят на слуховия апарат ви подхожда най-добре. 

Всеки компонент на ReSound LiNX 3D е покрит с iSolate nanotech, за да го предпази от вода, прах и ушна кал, което означава, че можете да им се доверите за  дълги години напред.

Контакти

Намерете най-близкият до вас офис