ReSound ENZO Q ™
Мощност плюс производителност

Цялостното решение за слуха при тежки и дълбоки намаленияа на слуха. Насладете се на кристално чист, удобен и висококачествен звук навсякъде около вас, надеждно и безпроблемно.

Изключително качество на звука

ReSound ENZO Q осигурява повече от необходимата мощност. Той съчетава желаната от вас безжичност, поддръжка и индивидуализиране на сигнала за най-доброто слушане във всяка среда.

Намерете цялостно слухово решение

ReSound ENZO Q е нашата най-модерна технология за тежки и дълбоки намаления на слуха и е създадена за вас, за да се наслаждавате на ясен звук, заедно с разширени опции за безжичност и поддръжка.

Тъй като яснотата на звуците е изключително важна, можете да нагласите ENZO Q да работи според вашите лични предпочитания. Чувствайте се комфортно, че няма да има свистене или шумене, дори когато звукът на вашия слухов апарат е усилен.

60% подобрение възприятието на реч идваща отпред в шумна среда *

Нужни са усилия и напрягане, докато се опитвате да чувате на шумни места. Чувайте по-добре в шумна среда с ReSound ENZO Q по начина, по който искате да слушате, без да се чувствате изолиран от заобикалящата ви среда. Вземайте участие в групови разговори и чувайте от къде идват звуците, като се фокусирате върху речта и други звукови детайли.

 

Изследванията показват, че с тази технология, хората с тежки до дълбоки намаления на слуха изпитват средно 60% подобрение в разпознаването на реч идваща от пред на шумни места.

* Предимство на насочени микрофони в сравнение с ненасочен микрофон (данни във файла)

Дразнещите звуци могат да станат удобни

Високите нива на усилване са от полза, когато ви помогнат да чувате удобно във вашето обкръжение, но могат да са и неприятни, когато има силен и нежелан, разсейващ шум.

ReSound ENZO Q постига правилния баланс. Той преценя заобикалящата звукова среда и автоматично настройва силата на звука и околният шум да са на точните нива. Разсейващите фонови звуци като течаща вода или трафик се чуват, но на приятни за слушане нива.

Технологията на Enzo премахва остротата на особено силни, дрънчащи звуци, като изпуснати ключове на масата или аплодисменти на публика. 89% от внезапните силни звуци се правят по-удобни за слушане със слуховите апарати ReSound.

Директен поток и по-голяма свързаност

Имате поточен сигнал директно от две устройства iOS и Android ™ * към слуховите си апарати и се наслаждавате на кристално чист, удобен и висококачествен звук. Говорене по телефона, гледане на телевизия или слушане на музика е толкова удобно, също като ползването на безжични стерео слушалки.

Когато приемате сигнал от телефона към слуховите апарати ReSound имате средно 50% повече разбираемост на разговора** като сравнение с обикновен телефонен разговор. Телебубината на ReSound ENZO Q също ви позволява чувате на живо, като се свържете към индуктивни антени системи поставени на общественни места като музеи, театри и аерогари.

* Пълна съвместимост на поточен сигнал с устройства на Android изисква минимум Android v10 и Bluetooth 5.0 и тази функционалност е активирана от производителя на телефона и доставчика на услуг. ReSound не може да гарантира пълна съвместимост с всички Android устройства.

** Jespersen & Kirkwood, 2015. Безжични аксесоари да направят живота по-лесе

Безжични аксесоари за улесняване на живота

Безжичните аксесоари на ReSound помагат при затруднени ситуации и работят заедно като една интелигентна система за безпроблемно чуване в реално време.

ReSound Multi Mic

Свързва се с индуктивни системи и FM системи *. Този микрофон се закача върху дрехата на човека с когото разговаряте. Можете също да го поставите на масата, за да работи като настолен микрофон за приемане на групови разговори.

* Необходим е FM приемник.

ReSound Micro Mic

Дайте този микрофон с клип за поставяне на дрехи на човека, с когото разговаряте и можете да водите разговори дори и в шумна среда на разстояние до 24 метра по права линия, без междинни препятствия.

ReSound TV Streamer 2

Приемайте звук от телевизора директно към вашите слухови апарати. Силата на получения звук може да бъде променяна независимо от силата на звука на телевизора, зададена от останалите зрители.

Индивидуализирайте според вашите предпочитания

Вие задавате темпото със слуховите апарати на ReSound ENZO Q. Те автоматично се приспособяват към вашата звукова среда, но вие можете да променяте детайли според вашите предпочитания директно от телефона си с приложението ReSound Smart 3D ™.
Приложението ви дава контрол в реално време на една ръка разстояние. С едно докосване избирате измежду набор от програми и оптимизирате звука, можете да дадете фокус на речта и да намалите шума, за да чувате удобно в дадената ситуация.

Програмна въртележка

Прекарайте пръст изберете през въртележка от програми за околната среда: All-Around, Restaurant, Music или Outdoor, според това къде се намирате.

Подобрител на звука

Използвайте плъзгащата се лента, филтрите и бързите бутони на звуковия подобрител, за да се фокусирате върху речта, да намалите шума и да регулирате баса, средните и високите честоти.

Геотагване

Запазете любимите си настройки на звука - дори ги маркирайте с географски марки на предпочитано място така, че те да се активират автоматично следващия път, когато сте там.

Намерете слуховите апарати

Ако загубите слуховите си апарати, можете да намерите последната им записана позиция на картата, просто изберете „Намери моите слухови апарати“.

Облекчение от шума в ушите

Чрез това приложение, лесно ще регулирате нивото на терапевтичните звуци за облекчаване на шум в ушите, без да променяте силата на звука на слуховите си апарати.

Стилно надежден и здрав

ReSound ENZO Q се предлага в следните стилове:

Мощност
HP BTE 88

Super Power
SP BTE 98

Контакти

Намерете най-близкият до вас офис