ReSound TV Streamer 2

Превърнете слуховите си апарати в безжични слушалки.
С ReSound TV Streamer 2 можете отново да се наслаждавате да гледате
телевизия със семейството и приятелите си. ReSound TV Streamer 2 ви
позволява да получавате кристално чист стерео звук от телевизора
директно към вашите слухови апарати на разстояние до 7 метра по права линия.

СУПЕРИОРЕН ЗВУК

Гледайте отново телевизия заедно

Един от първите признаци за намален слух се появява при гледане на телевизор. Хората с намален слух, често увеличават звука, понякога до нива, които приятелите и членовете на семейството намират за неудобни. Нещо повече, усилването на звука не винаги означава повече яснота.
С ReSound TV Streamer 2 можете отново да се насладите да гледате телевизия със семейството и приятелите си. ReSound TV Streamer 2 ви позволява да приемате кристално чист стерео звук от телевизора направо към вашите слухови апарати и да разбирате всяка дума. В същото време, другите членове на семейството могат да слушат с удобно за тях ниво на звука.

Превърнете слуховите си апарати в безжични слушалки

ReSound TV Streamer 2 превръща вашите слухови апарати в безжични слушалки с диапазон от 7 метра *. Всички модели слухови апарати на ReSound и модели телевизори са съвместими с ReSound TV Streamer 2. Може да се използва и с вашето стерео или компютър.

Със своята лекота на използване, ReSound TV Streamer 2 бързо ще се превърне в жизненоважна част от системата за домашно забавление. Ще се чудите как някога сте живели без него.

* ясна линия на видимост

Използвайте вашия смартфон и аксесоари за още по-голям контрол

Използвайте вашия смартфон и аксесоари за още по-голям контрол ReSound TV Streamer 2 е част от пълната екосистема от безжични аксесоари и приложения.

С приложението на ReSound Remote Control 2 или ReSound Control можете да регулирате както силата на звука на телевизора, така и силата на звука на вашите слухови апарати.

Ако имате ReSound Phone Clip + и ви търсят по телефона, докато гледате телевизор, телефонно обаждане ще прекъсне връзката с телевизора, така че можете да решите дали да отговорите или да откажете повикването.

Контакти

Намерете най-близкият до вас офис