Дистанционно управление ReSound

Контрол на една ръка разстояние
Големите тактилни бутони на новото дистанционно управление
ReSound правят превключването и регулирането на силата на звука и
на програмите по-лесни от всякога. Ако пък искате да видите
вашите настройки, ReSound Remote Control 2 ги показва на дисплей с подсветка.

Реални ползи за живота

Когато сте навън

Да карате колата с отворен прозорец? Намалете силата на звука на двата слухови апарати или само на този в близост до прозореца, за да сведете до минимум шума от вятъра и трафика. Да влезете в бизнес среща? Бъразо преминете към предпочитаната от вас програма за тази конкретна среда. Чакате в магазина вашия партньор да завърши пазаруването? Отпуснете се, седнете и спрете звука на слуховите си апарати, за да си починете от силния фонов шум.

Поточност

Гледате телевизия с вашите деца или внуци? Едно натискане на бутона на ReSound TV Streamer 2 прави всички да са доволни от силата на звука. Променената сила на звука е идеална за вас и не променя нормалната сила на звука на телевизора за останалите. Може да поменяте силата на звука на TV Streamer 2 и на слуховите си апарати, за да чуете всичко, което се случва.

Дискретен контрол

Може да се затрудните, когато използвате бутоните на слуховите си апарати, за да сменяте програмите или увеличавате силата на звука. Бутоните на ReSound Remote Control 2 са по-големи и лесни за навигация. ReSound Remote Control 2 е дискретен. Лесно може да се носи в джоба или чантата ви.

Контролирайте слуховите си апарати

Ако имате смартфон, можете дори да изтеглите приложение за управление на вашия слухов апарат, когато се използва с Phone Clip +. Можете също да използвате приложението ReSound Control, за да регулирате силата на звука и да смените програмите на слуховите апарати. И всичко това, без да привличате внимание като докосвате слуховите си си апарат.

Контакти

Намерете най-близкият до вас офис