ReSound Phone Clip+ за телефони, използващи Bluetooth™

Предавайте поточни обаждания, музика и упътвания от мобилния си телефон с активиран Bluetooth към вашите ReSound слухови апарати.

Слушайте телефонни разговори перфектно, където и да сте

Едно от най-трудните неща при намален слух може да е говоренето по телефона. Пропуснатите думи и недоразуменията са неприятни за говорещите.

ReSound Phone Clip + ви позволява да приемате телефонни разговори и аудио звук направо към вашите слухови апарати от всеки мобилен телефон или смартфон с активиран Bluetooth. Така че можете да се наслаждавате на удобни разговори, дори и да сте в шумна среда.

Лесно и универсално

ReSound Phone Clip + осигурява изживяване без ръце. Той лесно се закрепва върху дрехите ви и работи с всички телефони, поддържащи Bluetooth, което позволява на вашите безжични слухови апарати да се свързват едновременно с две отделни Bluetooth устройства. Това улеснява поддържането на връзка, например с вашия частен и служебен телефон с активиран Bluetooth. Когато ReSound Phone Clip + се използва заедно с ReSound TV Streamer 2, тонът на звънене на телефона ви ще замени аудиото, поточено от телевизора, и ще ви позволи да решите дали да отговорите или да откажете телефонно обаждане.

Свържете други безжични слухови аксесоари с телефони с Bluetooth

ReSound Phone Clip + е един от задължителните елементи в пълната екосистема на ReSound от аксесоари и приложения, които работят заедно, за да подобрят вашето слухово изживяване.

Комбинирайте ReSound Phone Clip + с приложението ReSound Control, за да превърнете телефона си с активиран Bluetooth в дистанционно управление за вашите безжични слухови апарати. Можете дискретно да регулирате силата на звука и настройките на слуховите си апарати направо от телефона си.

Контакти

Намерете най-близкият до вас офис