ReSound
Multi Mic

Кристално чист звук на разстояние до  25 метра. След разговор между хора на масата за вечеря,  по време на бизнес среща или презентация в аудитория може да  бъде трудно, ако имате загуба на слуха. Всички тези гласове се смесват. ReSound Multi Mic подобрява слуха ви  и разширява обхвата на слушане.

Интелигентен и гъвкав микрофон за слухови апарати

Слуховият апарат Resound Multi Mic предлага малко, гъвкаво решение, което ви позволява да чувате на разстояние до 25 метра, без да се налага да носите допълнително устройство около врата си. 

Поставете ReSound Multi Mic хоризонтално на равна повърхност, като масата, и той автоматично превключва в режим, оптимизиран за възприемане на гласовете на множество високоговорители. 

Използвайте ReSound Multi Mic за различни ситуации

Прикрепете ReSound Multi Mic вертикално към дрехите на човека, с когото искате да говорите, и се насладете на разговора, дори и във фонов шум.Поставен хоризонтално на маса се превръща в микрофон, което позволява да се чуе какво говорят всички около него.

Multi Mic може да се свързва с FM системи и има вход за мини жак за стрийминг на аудио от почти всяко устройство с изход за слушалки.

Контакти

Намерете най-близкият до вас офис