RESOUND KEY

Добре дошли при доброто чуване

Задоволете основните потребности на слуха си.

ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ RESOUND KEY

Чувайте с увереност

Слухът е жизненоважен за връзката ни със света и за общуването помежду ни. Обогатете отново сетивата си с житейските звуци.

Представяме ReSound Key ™, слухови апарати, създадени да работят удобно и надеждно в ушите ви за страхотен слух. Ще ви дадат увереност да се радвате на вашите преживявания и да чувате най-добре всеки ден.

ОЧАКВАЙТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ:

Да чувате звука ясно с по-малко усилия

Дизайн на слуховите апарати, който е идеален за вас

Лесно презареждане с до 30 часа работа с едно зареждане

Директна поточност от съвместими устройства

Лесно за ползване приложение за индивидуалните ви нужди

КОМУНИКИРАЙТЕ С УВЕРЕНОСТ

Естествен подход към звука

Вдъхновението за всички решения за слуха на ReSound идва от това как чуваме и взаимодействаме естествено със околната среда. Ето защо слуховите апарати ReSound са изградени върху философията за органичен слух, която максимално подражава на естествения слух.

Истинска яснота

С ясното качество на звука на ReSound Key се присъединявате напълно към разговорите с увереността, че можете лесно да чувате и да общувате.

ЗАДОВОЛЕТЕ ОСНОВНИТЕ ПОТРЕБНОСТИ НА СЛУХА СИ

Кои слухови апарати са за вас?

Намерете своя ReSound KEY, който да отговаря на потребностите на слуха ви, начина ви на живот, вашите желания и нужди. За всички видове загуба на слуха.

ЗАРЯДНИ СЛУХОВИ АПАРАТИ

Естествен подход към звука

Ако харесвате последните нововъведения или ви е умръзнало да сменяте батерии, зарядните слухови апарати са необходимост. Вашият ReSound KEY е снабден с лесно за използване настолно зарядно устройство. Можете също така да изберете да преносимо зарядно устройство Premium, което е идеално за пътуване.

С едно зареждане до

30 часа

работа на слуховият апарат

и 3 зареждания

със зарядно устройство Premium

ПОДКРЕПА ПРИ ВСЯКА СТЪПКА

Пътеводител навсякъде

ReSound Key е специално разработен с оглед на ежедневните ви нужди. Чувствайте се свободни да адаптирате чуваемостта си и да получавате професионални съвети по всяко време и навсякъде.

Направете преживяванията още по- индивидуални

Нашето интуитивно, лесно за използване приложение ReSound Smart 3D ™ е създадено за iPhone, iPad и iPod и смартфони Android ™, за удобни настройки в движение.

Получете помощ навсякъде

Поддържайте връзка с вашия слухопротезист с удобните опции за дистанционна грижа с които е снабдено нашето приложение. Просто изпратете заявка до вашия слухопротезист и той може да установи връзка с вас.

СВЪРЗАНИ С ЖИВОТА

Решения, които се променят с вас

Силата на ReSound Key е, че можете да живеете живота си, да се общувате с хората и света така, както искате. ReSound Key използва най-новата свързаност, базирана на Bluetooth® Low Energy.

Поточност със страхотен звук към вашите слухови апарати

Отговаряте на телефона, слушате музика, аудио от телевизора, подкасти, аудиокниги и вашето приложение за навигация с вашия ReSound Key, поточно, директно от вашия iPhone, iPad, iPod или съвместим смартфон Android.

Полезни безжични аксесоари

Добре проектирана гама от безжични аксесоари подсилва допълнително чуваемостта в сложни звукови ситуации. Гледането на телевизия с любими хора, слушане на разговор в претъпкан ресторант и разговорите на оживена улица са по-лесни с тези аксесоари.